Politica de Rambursare


30 ZILE RETUR GARANTATDaca produsul comandat nu ti se potriveste sau pur si simplu nu iti place, il poti returna in 30 ZILE fara alte explicatii.

Returul produselor se face simplu si usor ca tu sa te bucuri de un shopping online fara griji printr-un mail  , telefon (0758) 690 690 sau pe formularul de contact de aici.

 Daca doresti sa returnezi produsele achizitionate,noi iti garatam un termen de retur mai mare decat cel garantat prin lege,de 30 zile de la primirea coletului.

Potrivit dispozitiilor OUG 34/2014 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta : "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului."

Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre client. Acesta nu va plati transportul in cazul in care primeste un produs cu defect de fabricatie sau un produs gresit.

Va rugam sa luati legatura cu un reprezentat din firma noastra prin email sau telefon inainte de a expedia un colet retur.

Produsul nu este primit daca este zgariat, deteriorat, daca nu are etichetele intacte ori daca ii lipsesc din accesorii. Nu sunt acceptate drept retur produsele purtate, cu urme de uzura.

In cazul in care doriti contravaloarea produsului returnat, se face prin transfer bancar in contul IBAN specificat de dvs. Perioada de rambursare a contravalorii produsului returnat se va face in maxim 10 zile calendaristice de cand produsul returnat a ajuns la adresa specificata de noi.

 SC LOVE DIVA SRL
CUI: 35338986
Reg. Com. J13/2669/2015
ING BANK: RO17INGB0000999905557929
Adresa: Dionisie Cel Mic , nr 53 , Constanta
Telefon: (0758) 690 690

Garantam Satisfactia sau iti dam banii inapoi conform termenilor si conditiilor